Haynes Servicehandböcker - Bil

HAYNESSV3066
Verkstadsmanualen, eller reparationsboken, är en av de viktigaste investeringarna du kan göra till din bil. Spara 1000-tals kronor på att göra enkla och advancerade servicar själv, lär dig felsöka och laga hemma i garaget. Dessutom är det kul och lärorikt! En Haynes Rep- / Verkstadshandbok är alltid en bra investering när du har en ny eller äldre bil som du vill ta väl hand om. 

John Haynes den äldre skrev och publicerade sin första mekhandbok (om en Austin 7 special) redan när han fortfarande gick i skolan 1956. Sedan dess har HAYNES manualer sålt i över 150miljoner exemplar, och fortsätter sälja över 7miljoner manualer varje år. 

Det som skiljer Haynes manualer från andra är att när de ska skriva en bok, köper de in ett exemplar av motorcykeln och plockar isär den och dokumenterar allt minutiöst. Det är alltså inte tillverkarens egna komplicerade beskrivningar som kräver specialverktyg i böckerna, utan tydliga instruktioner och detaljerade bilder som vem som helst kan förstå. Verktygen är vanliga verktyg som du säkert redan har hemma, och inga specialversioner som inte finns att köpa i en vanlig järnaffär.

Med en Haynes-manual kommer du och din bil närmre varann. Du lär dig förstå de inre detaljerna, lär dig felsöka och får en bättre relation med din bil!


Välj bilmärke nedan: