Integritetspolicy

GDPR

Den 25 maj 2018 börjar nya dataskyddsförordningen att gälla för dig som är kund hos oss på
MCweb/Johans MC-Service AB. Här förklarar vi i korthet vad det innebär för dig som kund.
Mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du HÄR. Hittar du inte svaret på din fråga är du varmt välkommen att ringa till oss, så hjälper vi dig.

Behandling av personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) träder i kraft i hela EU och ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när deras personuppgifter behandlas.
Med GDPR förstärks rättigheterna för den enskilde ytterligare genom strängare krav på hur företag som Johans MC behandlar personuppgifter.

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Endast en begränsad andel av våra anställdaa har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad. Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan.

-------------------------------------------------------------------------

Cookies

Vi använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Cookies är en liten textfil som sparas på din dator eller mobil när du besöker vår webbplats. Det finns två typer av cookies: 

1) - Permanent cookie lagras på din dator under en bestämd tid, dock längst 12 månader. 

2) - En temporär cookie (sessionscookie)  lagras tillfälligt på din dator och försvinner när du stänger din webbläsare. 

Vi använder permanenta cookies bland annat för att spara dina eventuella personliga inställningar hos oss så att du exempelvis slipper göra om vissa val varje gång du besöker Sajten. Sessioncookies används för att kontrollera om du är inloggad eller om du placerat en vara i din varukorg. 

Genom din webbläsare kan du alltid radera tidigare lagrade cookies. Du kan även stänga av cookies helt eller välja att få meddelande varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobil. Kom ihåg att funktionaliteten på Sajten kommer att begränsas om du väljer att stänga av cookies. 

All information om ditt besök är säker hos oss, vi använder inte cookies för att lagra personlig information, eller för att lämna ut uppgifter till tredje