VISAR 1-100 (105)1 2 Sista 100 per sida

MC

Verkstadsmanualen, eller reparationshandboken, är en av de viktigaste investeringarna du kan göra till din motorcykel. Spara 1000-tals kronor på att göra enkla och advancerade servicar själv, lär dig felsöka och laga hemma i garaget. Dessutom är det kul och lärorikt! En Haynes Rep- / Verkstadshandbok är alltid en bra investering när du har en ny eller äldre MC som du vill ta väl hand om. 

John Haynes den äldre skrev och publicerade sin första mekhandbok (om en Austin 7 special) redan när han fortfarande gick i skolan 1956. Sedan dess har HAYNES manualer sålt i över 150 miljoner exemplar, och fortsätter sälja över 7 miljoner manualer varje år. 

Det som skiljer Haynes manualer från andra är att när de ska skriva en bok, köper de in ett exemplar av motorcykeln och plockar isär den och dokumenterar allt minutiöst. Det är alltså inte tillverkarens egna komplicerade beskrivningar som kräver specialverktyg i böckerna, utan tydliga instruktioner och detaljerade bilder som vem som helst kan förstå. Verktygen är vanliga verktyg som du säkert redan har hemma, och inga specialversioner som inte finns att köpa i en vanlig järnaffär.

Med en Haynes-manual kommer du och din hoj närmre varann. Du lär dig förstå de inre detaljerna, lär dig felsöka och får en bättre relation med din motorcykel!


Välj MC-märke nedan: