Motobattbatterier

Motobatt är en ny typ av AGM batterier för MC, ATV, Moped och Scooter och håller mycket hög kvalitet.

Alla Motobatt batterier kommer helt klara för installation (behöver ej startladdas). Batteriet är av AGM-typ vilket betyder att det är ett syrabatteri vars blyplattor är omslutna av en glasfibermatta vilket gör batteriet effektivare samt mindre känsligt för stötar. Batteriet är helt förslutet från fabriken och kan därför hanteras utan risk.

De större modellerna av Motobatt batterier har dubbla anslutningspoler och varje anslutningspol har flera anslutningsmöjligheter för kablar vilket gör att du enkelt kan ansluta tillbehör som laddkabel till batteriladdaren eller annan elektrisk utrustning. Du väljer själv vilken plus och minuspol du vill använda dig av.

Batteriets dubbla anslutningspoler gör att du kan montera samma batteri på flera olika sätt beroende på vad som passar dina behov. Ett Motobatt-batteri kan ersätta flera andra typer av batterier tack vare sina flexibla anslutningspoler. I de fall där Motobatt-batteriet man köper har mindre mått än originalbatteriet ingår det spacerplattor som monteras i batteriboxen och som ser till att batteriet står stadigt.

Sök batteri via mc-modell: www.motobatt.com/index.php?route=product/category&path=59
Konverteringstabell Yuasa: www.motobattbatteries.com/oem/yuasa.html