Retur & Byte


Innan köpet

Osäker på om jackan är rätt storlek? Eller vilken del som fraktiskt passar på din hoj? Kontakta gärna oss innan ditt köp, vi hjälper dig gärna att hitta rätt storlek eller del.

Beställt fel storlek? Fria storleksbyten på kläder och skyddsutrustning!

Skulle det vara så att du känner att jackan inte passar dig så fixar vi självklart det! Vi är inte nöjda förrän DU är 100% nöjd. Vi har fria storleksbyten på personlig skyddsutrustning och kläder. Det är viktigt att du sparar emballage och lappar etc på kläderna, då vi kommer behöva kunna sälja det igen, så tänk på att inte klippa bort lappar och spara emballaget tills du vet att detta verkligen är 100% rätt för dig.

Kontakta oss på info@mcweb.se om du vill göra ett storleksbyte så skickar vi ut ett bytesformulär och en returfraktsedel till dig. Fyll i formuläret med vilken storlek du vill byta till, skicka sedan in varan och formuläret till oss. När vi fått in din vara skickar vi ut den nya storleken till dig, med fri frakt så klart!

Returer

Vi tillämpar konsumentköpslagen och lagen om distanshandel. Därför har du 14 dagars öppet köp på alla lagervaror, dvs du kan alltid beställa hem en vara, klämma och känna på den och är du inte 100% nöjd så tar vi tillbaka den. Detta gäller EJ beställningsvaror, lackade kåpor och rea-varor då vi inte kan skicka tillbaka dessa till vår leverantör. Är du osäker så fråga gärna först.

För att returen ska godkännas är det viktigt att produkten/produkterna returneras i hel och ren originalförpackning och får inte vara använda eller skadade.  Originalförpackningen ska skickas i en kartong, det går utmärkt med den kartong det levererades i. Säkerställ att inga tunga och ömtåliga delar kan röra sig i förpackningen och skadas.

Kontakta oss på info@mcweb.se om du vill göra en retur så skickar vi ut ett returformulär och en returfraktsedel till dig. Fyll i formuläret med varför du vill göra returen, skicka sedan in varan och formuläret till oss. När vi fått in din vara återbetalar vi köpeskillingen alternativt justerar fakturan beroende på hur du betalt din order. Returer debiteras med 99 SEK för returfrakt och hantering. 

Reklamationer

Vi följer konsumentköplagen. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, det vill säga fel som fanns i varan vid leverans. Vi ansvar inte för följdskador vid montering av felaktiga eller fellevererade varor. Eventuell ersättning för felaktiga eller fellevererade varor är begränsad till varans inköpspris. Förvara kvittot väl då det krävs vid en reklamation.

Kontakta oss på info@mcweb.se om du vill göra en reklamation så skickar vi ut ett reklamationsformulär och en returfraktsedel till dig. Fyll i formuläret med varför du vill göra reklamationen, skicka sedan in varan, formuläret och kvittot till oss. När vi fått in din reklamation kontaktar vi dig för vidare hantering. Reklamationer gör du självklart med fri frakt.